Invar.ro

Creează cont | Program: Luni – Vineri 10 – 18 | Telefon: 0721 564 384

Invar.ro | Mai mult decât bussines, pasiune

Dată: 12 Octombrie 2016

 

Toţi avem în noi pasiuni ascunse, care zac acolo şi aşteaptă în orice secundă să fie exploatate. Aşa a apărut şi Invar.ro, la iniţiativa colegului şi prietenului meu Ghencea, care lucrează de 15 ani in domeniul merchandisingului de încălţăminte. Sunt un pasionat al încălţămintei şi un „disperat” al acestui gen de shopping, colecţionând încălţăminte, de care îmi este foarte greu să mă despart atunci când se deteriorează. Invar.ro a adunat lângă el oameni de calitate, oameni care au lucrat la grafică, care au realizat shootingul şi care au dat viaţa acestui proiect.

 

Calitatea produsului şi a serviciilor oferite primează şi lucrul acesta sper să se vadă în timp şi să nu dezamăgească nici o secundă.

 

Cu o gamă de produse street casual Invar incearca să ofere clienţilor  încălţăminte pentru toate buzunarele. Axat pentru început doar pe segmentul feminin mi-aş dori să aud în timp „dragă ai văzut ce încălţăminte drăguţă găseşti aici pe Invar.ro „(... glumesc), mi-aş dori de fapt să devina  o opţiune pentru doamne şi domnişoare în alegerea lor de zi cu zi.

 

Trebuie să fim  în pas cu e-commerce-ul, având în vedere vremurile pe care le trăim, în care totul se desfăşoară cu o viteză de care ne putem da seama cu greu . Astfel site-ul oferă toate opţiunile necesare pentru achiziţionarea rapidă a produselor.

 

Punem suflet în ceeace facem şi respectăm fiecare pereche de încălţăminte în parte pe care o vindem, pentru că stilul se defineşte după ceea ce porţi în picioare.

 

Vreau să creăm o experienţă profesionistă fiecărui cumpărător pentru aş putea  alege perechia care îl defineşte aşa cum şi pe mine mă defineşte fiecare pereche din rafturile mele.

Daca nu ştii cu ce să te încalţi mâine  alege Invar.ro !

 

P.S. Acum că v-am spus cum am deschis și de ce am deschis,  v-aș putea spune și de promițiile noastre dar ca să nu vă mai plictisesc găsiţi mai multe pe site. :)

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum

Produse Noi

Sus